ONLINE MARKETING

Om op te vallen in het huidige digitale tijdperk heb je een creatieve aanpak nodig. Een sterk merk ontstaat door waarde op te bouwen bij de klant. Samen creëren we een heldere strategie, een goed verhaal en een creatief concept om uitdagingen te overwinnen met als doel: opvallen met resultaat. Heb jij goed inzicht in je marketingcampagnes? Je wilt je budgetten natuurlijk zorgvuldig besteden.

WAT WE DOEN

We hebben de volgende online diensten:

k

Instagram Advertenties

Instagram maakt de laatste jaren de grootste groei door. Het platform heeft in Nederland meer dan  5 miljoen gebruikers en wereldwijd meer dan 12 miljard gebruikers. Een machtig visueel platform waar ook jouw doelgroep te vinden is. Wij helpen met creëren van de juiste content en strategie.

Facebook Advertenties

Promoot jij ook weleens via social media? Dan ken je vast de button “BERICHT PROMOTEN”?
STOP! jouw advertenties bereiken hiermee niet de juiste doelgroep en het gewenste resultaat. Kortom: je gooit geld weg! Onze specialisten hebben verschillende cases in hun portfolio.

LinkedIn Advertenties

Adverteren via LinkedIn is vooral interessant voor de B2B-markt. Wil je meer bedrijven aanspreken? De online advertentiemogelijkheden voor bedrijven zijn elders namelijk beperkt, omdat het erg lastig is om consumenten volledig uit te sluiten binnen een reclamecampagne. 

Google Adwords

Haal het maximale uit je campagnes. Wij zien steeds vaker dat Google campagnes niet optimaal worden ingezet. De enorme hoeveelheid data in Google Analytics kan het lastig maken om te bepalen wat er nu écht belangrijk is. Wij kunnen hier een leidende rol in spelen en er voor zorgen dat campagnes beter worden ingezet met meetbare doelen aan de hand van KPI’s.

YouTube Advertenties

Met videomarketing kun je op een unieke manier en met een krachtige boodschap de doelgroep bereiken.

Tegenwoordig lijkt Youtube de nieuwe Google en zoeken we steeds vaker via dit platform.
Wij helpen met creëren van de juiste content en advertentiestrategie.

Remarketing

Remarketing is de algemene term voor wat ook bekend staat als retargeting en de Nederlandse term hiervoor is gepersonaliseerd adverteren.

De primaire functie is het tonen van advertenties aan websitebezoekers nadat ze de website hebben verlaten zonder een gewenste transactie(s) te hebben voltooid.