Maastricht – Het creatieve marketingbureau WeCreate Group, gevestigd in Heerlen, wil ervoor zorgen dat we deze zomer toch ‘het ultieme festival gevoel’ niet hoeven te missen. Vanuit de auto kun je deze zomer samen genieten van dj’s, bands, films, toneel of theater. Op het multifunctionele terrein aan de rand van de start en landingsbaan van Maastricht Aachen Airport kan het deze zomer gebeuren.

Het wekelijkse of maandelijkse uitje naar het theater, festival, concert of toneel zoals dat tot voor kort nog kon kan niet meer of kan slechts beperkt. Maar juist deze activiteiten zijn voor mensen letterlijk van levensbelang. Ze zijn gewoon nodig als uitlaadklep of gewoon voor ontspanning. Net als voedsel zien wij vermaak ook als een primaire behoefte. Het mooie terrein waar jaarlijks het 90s forever festival sinds 2017 heeft plaats gevonden blijft dit jaar leeg. Echter het terrein biedt ook kansen en deze kent WeCreate Group als geen ander.

Drive in
CarGo Fest is de overkoepelende naam van het concept waaronder allerlei activiteiten op dit terrein kunnen worden aangeboden deze zomer. Van een festival met dj’s tot aan een concert van een nationale of regionale artiest of zelfs een thema voor de jongsten. Maar ook de regionale muziek of toneel verenigingen kunnen met deze faciliteiten weer van zich laten horen. Kortom voor een brede doelgroep vermaak en ontspanning. De show of voorstelling kun je beluisteren in de auto via een FM frequentie. Het terrein wordt omgetoverd tot iets speciaals waar ruim 250 auto’s kunnen deelnemen. Het is niet zomaar een schermpje, maar een unieke beleving inclusief horeca mogelijkheden. Deze kun je via een speciale App bestellen waarna ons personeel staat te popelen om jou in de watten te leggen.

Hoe mooi zou het zijn als CarGo Fest de aankomende zomervakantie een veelzijdig programma kan aanbieden gedurende enkele weken op dit unieke terrein in Limburg?

Aviation Valley – Maastricht Airport

Hierbij hoopt de organisatie vanaf medio juli te mogen starten. Als natuurlijk vanuit Den Haag meer ruimte komt voor dit soort creatieve initiatieven en de betrokken partijen het idee blijven omarmen.
Wij dagen de gemeentes in omliggende regio hierbij dan ook uit om de boodschap te delen en uit te dragen om zo hun achterban van muziek of toneel verenigingen/genootschappen te informeren en enthousiast te maken om hier ook hun kunsten te gaan vertonen. Samen delen we de bijzondere beleving.

Ervaringsdeskundige
Hoe kunnen organisatoren in deze tijden het publiek entertainen? Een vraagstuk die het team creatievelingen en producenten graag zouden willen invullen. Daar zijn ze goed in en daar zit de passie! De bedenkers van CarGo Fest zijn onder meer de producenten achter verschillende festivals waaronder 90’s Forever Outdoor. Hierdoor kennen ze de locatie, evenementenwereld, protocollen, veiligheidsplannen en richtlijnen als geen ander. Uiteraard worden alle maatregelen mbt Covid-19 welke op dat moment van toepassing zijn hierin verwerkt. De programmering van CarGo Fest zal , indien er groen licht komt, terug te vinden zijn op:


Website: www.cargofest.nl
Facebook: www.facebook.com/cargofest
Hastag: #cargofest