Selecteer een pagina

OVER WE CREATE GROUP

KRACHT EN FOCUS

WeCreate Group is de overkoepelende naam voor onze expertises in events, creaties en marketing.

In deze alsmaar groeiende belevingswereld zijn wij ervan overtuigd dat het belangrijk is om je te focussen en te luisteren naar de doelgroep.

Zo creëren wij unieke totaaloplossingen op maat waarbij wij inspelen op de constant veranderende omstandigheden voor het midden- en kleinbedrijf, events maar ook artiesten. Met één doel: opvallen in de wereld van nu met de juiste middelen.

Dit doen we namens onze klanten, alleen of met onze partners.

k

Marketing

WeCreate is een data driven digital media bedrijf, maar ook een offline marketing agency waarbij wij ons specialiseren in een aantal disciplines.

Of het nu gaat over de productie van een evenement t/m het regelen van on- en offline marketing. Wij doen het allemaal.

Strategie & Brand building

Om op te vallen in het huidige digitale tijdperk heb je een creatieve aanpak nodig. Een sterk merk ontstaat door waarde op te bouwen bij de klant. Samen creëren we ijzersterke strategieën en creatieve concepten om uitdagingen te overwinnen en klanten te helpen opvallen.

Content marketing

We helpen bedrijven niet alleen om hun boodschap te ontwerpen, maar ook om effectief te communiceren. We begrijpen dat de kracht van waardevolle content alleen maar toegevoegde waarde oplevert wanneer het op de juiste plaats, het juiste tijdstip, het juiste kanaal en bij de juiste doelgroep wordt getoond.

Social media management

De afgelopen jaren is het social media tijdperk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met onze diepgaande kennis van sociale mediaplatforms in combinatie met data marketing helpen we klanten een sterke relatie met hun publiek op te bouwen. Dit loopt uiteen van sociale campagnes, strategieën en contentcreatie waardoor uw merk echt raakt.

Website ontwikkeling

Jouw droomwebsite laten maken die geoptimaliseerd is voor mobiele telefoon, tablets en computers?

Wij helpen de juiste keuze te maken bij de ontwikkeling van de website.

Videomarketing

De laatste jaren is videomarketing steeds belangrijker geworden. Een virtuele boodschap is vaak krachtiger. Mensen voelen zich meer betrokken bij het zien van beelden en je kunt makkelijker informeren en overtuigen over een bepaald product of dienst. We bieden hulp bij het ontwikkelen van krachtige en boeiende videocontent die rendement oplevert en bijdraagt aan de marketingstrategie.

Bij een mooie website hoort natuurlijk ook goede vindbaarheid bij Google, Bing en andere zoekmachines. Een goede positie kan de website meer bezoekers en omzet opleveren aan de hand van data. Wij zullen er samen voor zorgen dat er meer bezoekers naar de website komen die uiteindelijk leiden tot meer aanvragen of aankopen.

REFERENTIES

Hieronder vind je een overzicht van projecten waar we als team aan gewerkt hebben: