DIENSTEN

Wat doen we?

WeCreate Group is een hecht team dat bestaat uit specialisten met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing, events en technische oplossingen in de Benelux. Binnen onze kenniseconomie heeft het WeCreate Group team de ervaring, technologie en het onderscheidend vermogen om te innoveren.

Wij durven te zeggen dat wij de markt als geen ander kennen en graag meedenken over effectieve marketing. Wij vertellen graag jouw verhaal en tillen dit naar het hoogste niveau.

ONLINE MARKETING
DIENSTEN

 

Positionering van jouw merk, product of dienst is één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle online marketingstrategie. Hoe bereik ik mijn potentiële klanten en waar zijn ze actief? Samen creëren we ijzersterke merkeigen online strategieën en creatieve concepten, waardoor jij maximaal zichtbaar bent op de juiste plek en met de juiste kanalen en middelen.

  

OFFLINE MARKETING
DIENSTEN

 

Marketing is de laatste jaren aan het verschuiven van offline naar online. Echter je budgetten volledig online inzetten is volgens ons niet geheel verstandig. We denken namelijk dat het juist nu de tijd is dat online en offline marketing elkaar perfect kunnen aanvullen of zelfs versterken!

DATA & ANALYSE
DIENSTEN

 

Meten is weten! Van Google Ads, display of Youtube advertenties. Maar hoe realiseer ik dat de bezoekers van mijn website daadwerkelijk iets kopen of contact opnemen? Wij zorgen dat je eindelijk inzicht krijgt in de bezoekersstatistieken en het zoekgedrag van je bezoekers op je website of webshop. Zo kun je van zoekers daadwerkelijk bezoekers maken en uiteindelijk klanten.

CONTENT MARKETING
DIENSTEN

 

Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden met de juiste positionering en op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Ons team creëert killer content op basis van de juiste customer journey (klantenreis). We maken spetterende video’s, schrijven informatieve blogs, whitepapers, maken frisse designs en brochures.

EVENEMENTEN
DIENSTEN

 

WeCreate Group is een full service evenementenbureau. Van diensten, totaalproductie, projectmanagement, vergunningen, personeel, creatie, marketing tot budgettering. Wij organiseren zelf of voor onze klanten al 25 jaar verschillende B2B en B2C evenementen. Ons team garandeerd maatwerk, gebaseerd op de diensten en producten die jij nodig hebt.
  

WEBSITE BOUWEN
DIENSTEN

 

Jouw droomwebsite laten maken die geoptimaliseerd is voor mobiele telefoon, tablets en computers met een effectief webdesign en conversie optimalisatie?
Wij denken mee vanaf de conceptfase tot ontwikkeling en het genereren van maximale zichtbaarheid en traffic van de website. Dit kan met SEO & SEA campagnes maar ook… 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ons team zit voor je klaar!

LET’S CREATE SOMETHING
NEW TOGETHER!

Adres

Wijngaardsweg 34D,
6412 PJ Heerlen

Details

KVK: 75121158
BTW: 860150938B01
IBAN: NL18INGB0009354279