ONLINE

MARKETING

Online marketing met impact

Online marketing is niet meer weg te denken uit een goede marketingstrategie. Niet alleen de website van je bedrijf of organisatie is vaak het visitekaartje waarmee je jouw klant kan overtuigen. Bezoekers zijn de ingrediënten voor jouw online succes. Een sterke merkeigen online marketingstrategie sluit aan bij een betere vindbaarheid en dus meer klanten. Met de online campagnes van de specialisten van WeCreate Group maken we het verschil. Wat je doel ook is, wij zorgen voor direct meetbaar resultaat. Graag vertellen we je meer over onze werkwijze.  

DISPLAY ADVERTISING
ONLINE 

 

Creëer meer naamsbekendheid en verhoog je leads, sales en omzet dankzij display advertising. Wij bepalen aan de hand van eerdere inzichten en resultaten welke type advertentie wordt ingezet. Dit varieert van video’s tot banners. Hierdoor heb jij de meeste kans op een hoge conversie.  

E-MAIL MARKETING
ONLINE 

 

Wij helpen jou om maximaal rendement uit e-mailmarketing te halen. We bepalen samen de KPI’s en bouwen aan een sterke Customer Journey. Oftwel een klantenreis die aansluit bij jouw strategie. E-mailmarketing is een krachtig middel om aankopen en herhaal aankopen te stimuleren en loyaliteit te verhogen.  

GOOGLE ADS 
ONLINE 

 

Jij wilt toch ook bovenaan komen te staan in Google? Ons team helpt om de belangrijkste pagina’s op jouw website de beste aandacht te geven. Zo krijg je een opvallende positie binnen Google, waardoor je de maximale aandacht krijgt en opvalt bij potentiële klanten.

 

GOOGLE ANALYTICS
ONLINE 

 

Meten = Weten! Krijg meer inzicht in het gedrag van je bezoekers. Via welke bronnen komen ze op jouw website terecht? Waar haken ze af? Hoe lang zijn ze op je pagina? Ons team helpt graag bij het instellen van de juiste dashboards ten behoeve van de effectiviteit van jouw Google Analytics account. 

GOOGLE TAG MANAGER
ONLINE 

 

Google Tag Manager is een handige dienst van Google waarmee jouw bedrijf op een vereenvoudigde manier tag’s kunt plaatsen zonder dat hier steeds een webdeveloper aan te pas hoeft te komen. Snel schakelen en beheren met de data van Google Tag manager. Grootste voordeel is: tijdwinst, integratie met andere diensten, kostenbesparend en overzichtelijk.

 

FACEBOOK ADVERTEREN
ONLINE 

 

Facebook is nog altijd het grootste sociale platform. In Nederland checken zo’n circa 10 miljoen mensen dagelijks hun tijdlijn en laten hierbij veel bruikbare data achter. Facebook adverteren is een zeer effectieve manier om jouw doelgroep online te bereiken. Wij kijken eerst naar de doelstellingen en mogelijkheden. En gaan samen met jou brainstormen welk plan er nodig is om jouw campagne tot een succes te maken.

 

INSTAGRAM ADVERTEREN
ONLINE 

 

Instagram maakt de laatste jaren de grootste groei door. Het platform heeft in Nederland meer dan  5 miljoen gebruikers en wereldwijd meer dan 12 miljard gebruikers. Een machtig visueel platform waar ook jouw doelgroep te vinden is. Wij helpen graag met het creëren van de juiste content en strategie. 

LINKEDIN ADVERTEREN
ONLINE 

 

Wil jij specifieke professionals bereiken? Binnen LinkedIn zijn specifieke targeting mogelijkheden beschikbaar. Van branches, functie tot regio. Binnen LinkedIn betaal je een bedrag per klik (CPC) of een bedrag per weergave (CPM). Wij helpen graag met het creeeren van de juiste content en strategie.  

LEADGENERATIE
ONLINE 

 

Potentiële klanten van jouw organisatie worden in marketingtermen ook wel leads genoemd. Leads zijn personen die jij als bedrijf graag wilt bereiken. Uiteindelijk kan een lead namelijk een betalende klant worden. Leadgeneratie is daarom een onmisbaar onderdeel binnen elke organisatie. Wij helpen o.a. bij het uitbreiden van nieuwsbrief inschrijvingen of het maken van afspraken met potentiële klanten. 

 

RETARGETING
ONLINE 

 

Twijfelende potentiële klanten over de streep trekken met remarketingcampagnes. Lukt het jou niet om in één keer het gewenste conversiepercentage te halen? Wist je dat bijna niemand bij het eerste bezoek aan je website overgaat tot aankoop? Deze klanten hebben iets meer aandacht nodig. WeCreate Group helpt jou graag bij het opzetten en onderhouden van effectieve remarketingcampagne(s) via zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Google Ads!

VIDEO ADVERTISING
ONLINE 

 

Met videomarketing kun je op een unieke manier en met een krachtige boodschap de doelgroep bereiken. Want zeg nu zelf… een video spreekt meer aan dan stilstaand beeld.

Tegenwoordig lijkt Youtube het nieuwe Google en zoeken we steeds vaker via dit platform. Wij helpen met creëren van de juiste content en video advertentiestrategie.

 

ZOEKMACHINE OPTIMIZE
ONLINE 

 

Het team van WeCreate Group werkt enkel met de beste designs. We ontwikkelen websites op maat of toffe templates die jij uiteindelijk zelf kunt beheren. Onze creatievelingen leveren websites die aan alle gestelde eisen voldoet. Daarbij maken wij gebruiken van de laatste technieken om de beste resultaten te behalen.

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

ONS TEAM ZIT VOOR JE KLAAR!

LET’S CREATE SOMETHING
NEW TOGETHER!

Adres

Wijngaardsweg 34D,
6412 PJ Heerlen

Details

KVK: 75121158
BTW: 860150938B01
IBAN: NL18INGB0009354279