Video Search Optimization ofwel video zoekmachine optimalisatie wordt de favoriete tool voor het uitvoeren van online zoekopdrachten. Videozoekmachines krijgen steeds meer aandacht, aangezien videostreaming voor consumenten de populairste manier wordt om over nieuwe producten te leren. Met Video Search Optimization kunnen consumenten nu video’s bekijken en zoeken naar producten en diensten door simpelweg op de objecten in de video te tikken. Dit zal de manier waarop consumenten producten ontdekken en aankopen kunnen doen aanzienlijk veranderen zonder dat ze hun video hoeven te verlaten. Bovendien heeft de explosie van videostreaming en spraakgestuurd zoeken in de afgelopen jaren ook de statische “leesbare” inhoud verdrongen en de favoriete online inhoud en interactie op sociale media geworden. Zo werkt Instagram ook met product tagging.

Marketeers worden aangespoord om creatieve visuele inhoud te creëren om de attitudes en het gedrag van de consument te beïnvloeden en verwachten meer datavisualisaties, creatieve infographics, emotioneel aantrekkelijke afbeeldingen en video’s in marketing en merkcommunicatie. Met video zoeken zullen streamingdiensten een drastische verandering in mediapatroon ondergaan de komende periode. En daarbij helpt WeCreate Group graag bij. Heb jij hulp nodig bij SEO of VSO? Neem contact met ons op.

Ook spraak zoekmachine optimalisatie wordt het populaire medium bij uitstek, aangezien spraakherkenningstechnologieën nauwkeuriger worden.
Naarmate technologie blijft evolueren en intuïtiever wordt, wenden mensen zich tot snellere en gemakkelijkere manieren om hun dagelijkse leven te leiden via hun mobiele gadgets. Gesproken zoekopdrachten worden steeds populairder voor het uitvoeren van online zoekopdrachten via tekstinvoermethoden. Zo merk je ook dat de een vriend of vriendin steeds vaker een gesproken bericht stuurt via bijvoorbeeld WhatsApp. Het is makkelijk en snel!

Met de constante behoefte om te innoveren en te strijden om marktaandeel, zal spraakgestuurd zoeken onvermijdelijk een toename in aanpassing en nauwkeurigheid zien. Het gebruik van spraakgestuurde zoekoptimalisatie zal met het verstrijken van de tijd in ons dagelijks leven worden geïntegreerd.

Ons team van WeCreate Group bestaat uit verschillende specialisten met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing, events en technische oplossingen in de Benelux. Met een frisse blik werken onze experts in dit vakgebied aan uitdagende situaties. Met als resultaat: Wij leveren snel, verbluffende en creatieve oplossingen.

Binnen onze kenniseconomie heeft het WeCreate Group team de ervaring, technologie en het vermogen om te innoveren. Samen met ons team van professionals vormen wij de kracht en eenheid achter dit bedrijf. Wij durven te zeggen dat wij de markt als geen ander kennen en graag meedenken over effectieve marketing. Wij tillen graag jouw verhaal naar het hoogste niveau.

Begrippenlijst:
SEO: Search Engine Optimization oftwel zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat jouw website zo hoog mogelijk op een organische manier in de zoekmachines wordt getoond.